A REVITA ALAPÍTVÁNYRÓL – RÖVIDEN

Revita Alapítvány kutatóműhelyében olyan társadalmi kérdésekre keresünk és adunk világos, kézzelfogható és vitaképes szakmai válaszokat, amelyeket helyi közösségek, szakemberek, civilek, döntéshozók vagy piaci szereplők fogalmaznak meg számunkra.

Szakmai tevékenységünk jelentős része az Észak-alföldi régióban koncentrálódik, gyakran dolgozunk leghátrányosabb helyzetű kistérségekben, emellett több szolgáltatásunkkal jelen vagyunk az ország egész területén. Kutatóműhelyünk rugalmas szakmai kapacitását külső szakértői stábbal, valamint egyetemi terepgyakorlat keretében szociálpolitikus és szociológus hallgatókkal biztosítjuk.

A különböző szakmai területek megrendelői számára – az eltérő sajátosságokhoz és igényekhez illeszkedve – rugalmas együttműködési kereteket biztosítunk. Szolgáltatásaink pontos tartalmát folyamatos helyszíni jelenlétünk alapján, az érintett szereplők megszólításával és bevonásával alakítjuk ki. Olyan hosszú távú együttműködésekre törekszünk, amelyek középpontjában a helyi szakemberek információkkal való ellátása és szakmai támogatása áll. A megrendelőinkkel kialakított személyes kapcsolatok, a velük való folyamatos együttműködés és a közös gondolkodás során olyan anyagokat készítünk el, amelyek helyi fejlesztések, stratégiák vagy szolgáltatások kialakítását, illetve újragondolását alapozzák meg.

Kutató- és fejlesztő tevékenységünk során fontosnak tartjuk a megrendelőink által jóváhagyott szakmai anyagaink lehető legszélesebb nyilvánosságának biztosítását, így az elkészített dokumentumok és zárótanulmányok bárki számára szabadon hozzáférhetőek, letölthetőek honlapunkról.

Szolgáltatásaink:

Részletes információkat a Szolgáltatásaink menüpontban olvashat.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérdése vagy kérése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!