Elkezdődött a munkatársak szakmai felkészítése a devecseri Re-Cikli Műhelyben

Az állásinterjúk, illetve a baktalórántházi műhelyben tartott gyakorlatorientált felmérés alapján nemrég megtörtént a devecseri Re-Cikli Műhely leendő munkatársainak kiválasztása. A jelentkezők közül a szakmai stáb Csóré Jenőt és Somogyi Dávidot választotta ki a műhelyfeladatok ellátására. Jenő és Dávid munkáját Kurdi Róbert segíti majd műhelyvezetőként. A szakmai betanításban, illetve később a termékek minőségellenőrzésében pedig Császár Balázs működik közre.

A műhely leendő munkatársait hamarosan részletesebben is bemutatjuk.

A kiválasztott kollégák szakmai felkészítésének első köre – melynek fő témája a műhely működésének menete, a tevékenységek elvégzésének protokollja, illetve az ezekhez kapcsolódó adminisztráció – tegnap és ma zajlik Devecserben. A szakmai betanítás e részét Szerepi Anna kolléganőnk vezeti; munkáját a baktalórántházi műhely részéről Bartusz András segíti.

A devecseri Re-Cikli Műhely leendő munkatársainak szakmai felkészítése Szerepi Anna kolléganőnk vezetésével

Jenő és Dávid a devecseri műhely leendő munkatársai

Kurdi Róbert (balra) a kialakítandó műhely vezetője

Zajlik a szakmai felkészítés

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?