WP_20150924_11_02_21_Pro

Letölthető az innovatív foglalkoztatási kezdeményezéseket támogató rendszer kapcsán készített módszertani anyag

A Revita Alapítvány az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. megbízásából kidolgozta az innovatív foglalkoztatási kezdeményezések szakmai támogatását biztosító rendszer elméleti alapjait. A fejlesztő munka során a társadalmi célú kezdeményezések fejlesztését szakmailag támogató szervezetek hazai és nemzetközi jó gyakorlatainak tapasztalatait használtuk fel, gondoltuk újra, és foglaltuk egységes keretbe.

A fejlesztő munka tapasztalatait Varjú Tamás kollégánk a  FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban című kiemelt projekt zárókonferenciáján mutatta be. (A prezentáció itt elérhető.)

A módszertani anyag letölthető innen.

Legutóbbi kapcsolódó hírünket itt tekintheti meg.

0 Hozzászólások

Szóljon hozzá a bejegyzéshez!

Szeretné elmondani véleményét a bejegyzés kapcsán?
Itt megteheti.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>