norveg_logo_3

Kutatás és módszertani fejlesztés az „Egészséges és Aktív Időskor” című projekt keretében

A Revita Alapítvány 2016. júniustól dolgozik Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából az „Egészséges és Aktív Időskor” című, HU11-0002-A1-2013 azonosítószámú projekt keretében.

A projekt elsődleges célja az egészséges időskor támogatása, valamint a tevékeny, független otthoni életvitel feltételeinek javítása. Ennek érdekében – alapos előkészítést követően – egy önkéntes szolgálat létrehozására kerül sor: 2016 szeptemberétől önkéntesek segítenek majd az erre igényt tartó, Debrecenben, otthonukban élő, 60 év feletti időseken.

A Revita Alapítvány az új szolgáltatás megalapozásában és előkésztésében vesz részt. Elkészítjük a helyi helyzetértékelő tanulmányt, melynek keretében – 350 fő bevonásával – kérdőíves adatfelvétel is történik a debreceni, 60 év feletti idősek körében. Kidolgozásra kerül a Debrecen Helyi Szervezeti Modell pilot terve, majd a szeptemberben induló pilot folyamat monitorozásában is részt vesznek az Alapítvány munkatársai.

Amennyiben felkeltette a kutatás az érdeklődését, keressen minket elérhetőségeinken!

További információkat a programról az önkormányzatnál a következő telefonszámon kérhet: 52/517-695

0 Hozzászólások

Szóljon hozzá a bejegyzéshez!

Szeretné elmondani véleményét a bejegyzés kapcsán?
Itt megteheti.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>